Valitse sivu

Säännöt

Käyttämällä sivustoa, hyväksyt sivuston säännöt.
Sääntöjä rikkova voidaan asettaa käyttökieltoon määräajaksi tai kokonaan. 

Loveland ei ole vastuussa keskustelujen sisällöstä tai niiden mahdollisesti aiheuttamista seurauksista. Keskusteluissa ilmenevät mielipiteet ja kommentit ovat keskustelijoiden omia, ja jokainen keskustelija on itse vastuussa viestiensä sisällöstä, ja että sisältö noudattaa Suomen lakia ja hyviä tapoja. Näitä sääntöjä rikkovan viestin lähettäjän tunnistetiedot voidaan luovuttaa tarvittaessa viranomaisille. Loukkaavat ja lainvastaiset kommentit ja viestiketjut poistetaan ilman ennakkovaroitusta.

  • Muista hyvät käytöstavat, ole kohtelias.
  • Eri mieltä saa olla, huomioiden muutkin keskustelijat, älä jankkaa.
  • Huumori on ehdottomasti sallittu!
  • Jos sinulla on huono päivä, yritä löytää keskustelu, joka saa mielialasi kohoamaan. Tai luo itse sellainen. Tai poistu takavasemmalle, älä jää pilaamaan toisten hyvää mieltä.
  • Kaikenlainen trollaaminen, maalittaminen, kiusaaminen, jankkaaminen jne. on kielletty. Niiden sijaan suuntaa luontoon lenkkeilemään. Tai osta nyrkkeilysäkki kotiin.
  • Yksityishenkilöt, jotka eivät esiinny julkisuudessa, eivät ole sallittuja puheenaiheita.

OHJEET

Voit keskustella kolmella eri tavalla.

  1. Anonyymina. Jätä tällöin Nimi ja sähköposti -kohta tyhjiksi. Reagointiemojit ovat käytössä.
  2. Nimimerkillä. Voit täyttää Nimi ja sähköpostikentän tiedot. Nimimerkki näkyy muille käyttäjille, sähköpostiosoite ei. Toiminnot ovat samat kuin anonyymillä käyttäjällä.
  3. Kirjautuneena. Luo itsellesi tunnus (nimimerkki ja sähköpostiosoite) ja kirjaudu niillä sivustolle. Nimimerkki näkyy muille käyttäjille, sähköpostiosoite ei näy. Kirjautuneena voit mm. muokata omia viestejäsi, ilmoittaa asiattomista viesteistä ylläpidolle, valita lähetätkö viestin nimimerkillä vai anonyyminä, osallistua suljettujen sivujen keskusteluun, jos sellaisia on luotu. Nämä sivut eivät avaudu kirjautumattomille.